Ontdek de HOTSHOTS van WEP voor 2019!

Ben je op zoek naar de nieuwste, coolste programma’s en bestemmingen om dit jaar uit te proberen? Zoek niet verder en check onze toppers voor 2019:

Begeleid groepsavontuur in de zomervakantie!

01.group_

Wist je dat WEP tijdens de zomervakantie volledig begeleide groepsreizen organiseert? Ben je tussen 15 en 19 jaar, en wil je eens proeven van een eerste vrijwilligerservaring, een eerste keer solo naar het verre buitenland trekken? Dat kan! Er zijn verschillende fantastische bestemmingen zoals India, Zuid-Afrika, Sri Lanka, Vietnam en Cambodja, waar je telkens 3 weken lang een goed gevuld programma volgt – inclusief vlucht & begeleiding. Je neemt deel aan het lokale vrijwilligerswerk, doet wat sightseeing en leert de lokale cultuur van dichtbij kennen.

En de groep? Dat zijn allemaal deelnemers van WEP, uit België, Frankrijk, Italië en Spanje => Gezellig! Jullie vertrekken allemaal samen uit Brussel met een begeleider van WEP en blijven de hele trip samen. Zo maak je vrienden voor het leven en ben je nooit alleen. Meer weten over deze once-in-a-lifetime experience? Ontdek alle avonturen op onze website en schrijf je vliegensvlug in – want de plaatsen zijn beperkt!

 

Op uitwisseling naar deze nieuwe bestemmingen!

03-hs

Naast Noorwegen en Denemarken maken we jullie ook graag warm voor enkele andere nieuwe hotspots: Thailand, Mexico en China!

Deze bestemmingen zijn interessant voor zij die echt uit hun comfortzone willen stappen om een andere cultuur te leren kennen. In Mexico kom je bijvoorbeeld terecht in de prachtige regio van Yucatan en leer je vloeiend Spaans spreken. In de Mexicaanse cultuur draait alles rond familie, feest, muziek en lekker eten. En elke dag wordt altijd even onderbroken voor de siësta. Ik zou er alvast heel snel aan kunnen wennen – Vamos!

In Thailand krijg je voor het grootste deel les in het Engels, en ook een stukje in het Thais. Je begint met een oriëntatie in Bangkok en trekt daarna in bij je Thaise gastgezin. De Thai zijn graag samen en zullen ook zo vaak mogelijk samen eten. En laat dat nu een van mijn persoonlijke highlights van Thailand zijn … de overheerlijke keuken! Elke maaltijd, elke dag AUB!

China tenslotte is een buitenbeentje, want hier ga je op internaat. In Zhengzhou krijg je eerst een oriëntatie, daarna verhuis je naar een middelbare school in diezelfde provincie. Tijdens de week logeer je in een schoolresidentie, tijdens het weekend bij een gastgezin. Een unieke combo in een superinteressante samenleving – aan jou om de sprong te wagen!

 

Nieuwe Working Holiday-formules

02-wh

Doorheen de jaren leren we de noden van onze deelnemers steeds beter kennen. Daarom gaven we onze Jobs&Travel-programma’s een volledige make-over tot de nieuwe Working Holiday-formules. De inhoud blijft ongewijzigd: je vertrekt naar Australië of Nieuw-Zeeland om er tot een jaar lang te kunnen rondreizen en werken. De ideale manier om als backpacker het land te verkennen zonder er te hard je broek aan te scheuren. Alle formules vind je terug in dit handig overzicht => kies zelf hoeveel hulp je van ons wil en vertrek op avontuur met een WEP-duwtje in de rug!

 

Op internaat in Groot-Brittanië

07-uk

Populairder dan ooit: op internaat in het buitenland. Het helpt natuurlijk ook dat je op een authentieke Britse kostschool een extreem hoog Harry Potter-gehalte ervaart. Je spendeert je tijd vooral op school, waar je niet alleen les volgt maar dus ook op vrije momenten met de andere studenten samenwoont. Een programma met veel sociaal contact, iets meer autonomie, focus op het academische en het groepsgevoel – kortom, een onvergetelijke ervaring op een echte British Boarding School.

 

Spaanse lessen in Cuba

04-cuba

Spaanse lessen zijn zeker niet nieuw bij WEP. Jaarlijks mogen we jullie massaal naar Spanje, Peru, Argentinië en vele andere prachtlocaties sturen om jullie niveau te verbeteren. Nu voegen we ook Cuba toe aan de lijst! In de kleurrijke hoofdstad Havana volg je Spaanse lessen aan een lokale, authentieke talenschool. Na de lessen kan je volop genieten van de leuke restaurantjes, prachtige auto’s, heerlijke sfeer en onweerstaanbaar charme die de stad uitstraalt. Een echte aanrader als bestemming voor 2019!

 

Welkom in de Afrika-familie: Malawi!

05-malawi

Afrika-lovers UNITE! Alweer een nieuw pareltje tussen onze bestemmingen: het prachtige Malawi. Een land vol warmte en gastvrijheid, niet voor niets het hart van Afrika. Er zijn een heleboel verschillende projecten, waarbij je kan werken met jonge moeders rond opvoeding, in een community project, tennis en tafeltennis spelen met jongeren … Je verblijft er bij een lokale bewoner, wat je een fantastische kijk biedt op het leven in Malawi. In je vrije tijd kan je uitstapjes maken naar enkele van de populairste bezienswaardigheden zoals de zandstranden aan het Malawimeer or Nyika National Park. Een authentieke ervaring tussen de lokale bevolking, op een vrijwilligersproject naar jouw voorkeur – Ga voor de African experience!

Als deze waslijst aan nieuwigheden je niet kan inspireren, dan weet ik het ook niet meer 🤷‍♀️. Toevoegen aan die bucket list en hop! Plannen maar!

 

Ariane_M

Ariane

Tagged with: , , , , ,
Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: