Cadeau-gids voor Travel-Addicts

Nog last minute cadeautips nodig voor iemand die graag reist (of gewoon lekker voor jezelf)? Zoek niet verder, wij hebben de allercoolste gadgets en hebbedingetjes voor je opgelijst.

Elke #traveladdict springt gegarandeerd een gat in de lucht bij het openen van een van volgende topcadeaus:

United States of Bling Bling

01

Fan van de States? Misschien heb je er wel even gewoond tijdens een van onze schoolprogramma’s… Draag voortaan je favoriete Amerikaanse staat om je nek, zo is je tweede thuis altijd dicht bij je hart.

 

Reis-bucketlist scratch poster

02

Op deze poster kan je, telkens je een bestemming of bezienswaardigheid hebt bezocht, een vakje wegkrassen. Gebruik hem als reisinspiratie en kras je weg doorheen de wereld als een echte globetrotter!

 

Waszak on-the-go

03

Je kent het wel, die vuile sokken en verfrommelde T-shirts die je tijdens het reizen in elk spleetje van je koffer propt. Welke was nu proper en welke al gebruikt? Met deze prachtige waszak verzamel je al je vuile kleren op 1 plek, tot je uitpakt of tijd hebt om de was te doen. Lang leve georganiseerde koffers!

 

Lonely Planet – The Ultimate Travel List

04

Nog wat reisinspiratie nodig? Dan mag deze zeker niet ontbreken in jouw bibliotheek! De adembenemende foto’s in dit boek overtuigen je vast van je volgende bestemming. Ontdek de top 500 coolste bestemmingen van het moment en sla naar hartelust aan het plannen!

 

Helden van de handbagage

05

Worden de shampoo en zonnecrème in jouw handbagage ook telkens in beslag genomen op de luchthavencontrole? Ziehier, de oplossing! Deze kleine flesjes voldoen aan alle vereisten om mee te mogen in jouw carry-on. Vul ze zelf met wat je nodig hebt en zweef volgende keer vlotjes door de bagage-controle! #travelhack

 

Reisdagboek

06

Kruip je graag in je pen om al je avonturen van je af te schrijven? Dan is een reisdagboek een absolute must voor jou!  Perfect ingedeeld om je reis uit te stippelen, allerlei leuke anekdotes te noteren en een fijne herinnering van je reis samen te stellen. Zelfs al ben je niet zo’n schrijftalent, met zo’n hebbeding heb je vast en zeker zin om aan de slag te gaan!

 

De wereld op je tas

07

Deze tote bag fungeert als mobiele kraskaart. Laat deze fashion-accessoire je er elke dag aan herinneren dat er nog veel bestemmingen op je wachten. Je kan alle landen inkleuren die je bezocht hebt, tot je favoriete tas helemaal is ingekleurd!

 

Vlucht-kit

08

Deze goodiebag is onmisbaar als je de lucht in moet! Hij is klein, compact en bevat alle essentials om een vlucht goed te overleven. Nek-kussentje, oordopjes en een slaapmaskertje, what more do you need? – Slaap lekker!

 

Hoe laat is het? Travel-time!

12

Geen outfit is af zonder dit leuke horloge, dat je er elke seconde aan doen denken dat de wereld op je wacht. Tic toc tic toc, bijna tijd om op avontuur te vertrekken!

 

Handige veldfles

13

Dit zeer praktische cadeau is niet alleen stylish maar houdt je ook nog eens gezond onderweg! Waar je ook gaat, breng altijd water mee en gebruik een herbruikbare veldfles om  plastic vervuiling te vermijden. Save the planet and stay hydrated! – 2 vliegen in 1 klap

 

Spaar voor jouw avontuur

14

Helaas – niets in het leven is gratis, en het is altijd een goed idee om je extraatjes opzij te zetten voor die ene reis van je dromen. Doe dat vanaf nu in deze unieke spaarpot en vergaar op 1, 2, 3 jouw reisbudget!

 

Hmm… het wordt moeilijk om al die leuke cadeautjes weg te geven. Maar zo hoort het als goeie cadeau-gever natuurlijk! Hopelijk liggen er voor jou minstens evenveel leuke en handige travel-gifts onder de Kerstboom. En vergeet ook niet jezelf een klein beetje te belonen natuurlijk ;-)

Fijne feestdagen!

 

Ariane_M

Ariane

Geplaatst in Overige, Uncategorized, Wereldreis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: