Hoe overleef je een lange vlucht?

Reizen, dat betekent (helaas) ook vaak lange uren op het vliegtuig. Niet altijd even leuk, maar gelukkig zijn er onze tips om de tijd sneller te doen gaan! Lees rustig verder …

Maak een goede playlist 

Het ligt voor de hand: een playlist die je de tijd doet vergeten door naar je favoriete songs te luisteren. Denk op voorhand na over de liedjes die je zou willen horen onderweg en zet ze in je playlist. Ook een goed moment om de laatste nieuwe groepen te ontdekken!

Laad je smartphone vol apps

Een van de dingen die al meermaals de verveling heeft doorbroken, is een overdose aan apps. Verslavende spelletjes zoals twenty48 of color games zoals Pixel art zijn goede tips.

Maak kennis met je buur 

Het is altijd nuttig om voor je opstijgt even kennis te maken met de mens waar je urenlang naast zal moeten zitten. Dat werkt het best, en soms stap je uit met een toffe nieuwe kennis.

Beweeg! 

Strek af en toe eens de benen en blijf zeker niet de hele tijd aan je stoel gekluisterd. Drink, wandel eens op en neer en verzorg je zoals je dat ook beneden op aarde zou doen :)

Movie time

Een voordeel van lange vluchten is dat je meestal keuze hebt uit ontelbaar veel films. Ideaal om alles te bekijken dat je niet in de cinema hebt kunnen zien!

Een schoonheidsslaapje

Om de tijd te verdrijven en de jetlag voor te zijn, probeer je best enkele uurtjes te slapen. Misschien makkelijker gezegd dan gedaan, met het gebrek aan plaats en het lawaai van de motoren. Toch spelen luchtvaartmaatschappijen hierop in door de maaltijden te serveren juist voor het licht uitgaat, en kan jij al langzaamaan wennen aan de tijdzone van je bestemming.

Kijk naar buiten

Voor de gelukzakken die aan het raam zitten is het een must om van het landschap te genieten. Boven de wolken vliegen of de oceaan oversteken, niets beter om weg te dromen!

Bucket list

Ik gebruik mijn tijd in het vliegtuig altijd om na te denken over wat ik ter plaatse allemaal ga doen. Maak je kleine bucket list en kijk nadien tijdens je terugvlucht hoeveel dingen je kan afvinken.

Enjoy your flight!

Angèle

Schoolprogramma USA 2017-2018

Tagged with: , ,
Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: