Welkom!

WE_TRAVEL

 

Beste reiziger: welkom op Born To Travel!

Het is zover, WEP heeft nu ook een eigen blog! Op Born To Travel vind je informatie voor reizigers door reizigers, de beste tips & tricks, do’s & dont’s en heel wat goede raad om je avontuur in het buitenland voor te bereiden. Wil je gaan studeren aan de andere kant van de wereld, taallessen volgen, werken en reizen combineren, vrijwilligerswerk doen of als Au Pair vertrekken? Hier vind je de verhalen van jongeren die je zijn voorgegaan, met hun WEP-rugzak als metgezel!

Zoals je wellicht al hebt gemerkt, hopen wij dat veel van de artikels op deze blog door oud-Weppers worden geschreven. Wij hebben jullie nodig! Heb je een idee voor een artikel, goede raad om mee te geven, een leuke anekdote om te delen? Stuur ons alles via dit formulier!

Elk jaar belonen wij de auteur van het meest gelezen artikel met een fantastisch cadeau: een MacBook Air*! Ideaal om reistips en verhalen neer te pennen terwijl je de wereld rondreist!

Om jullie een idee te geven van de onderwerpen die wij hier graag aan bod zouden zien komen, hier alvast enkele voorstellen:

Top 10 van de must-sees in Australië; 5 activiteiten in New York voor minder dan 20 $; Tips om je te integreren op een Amerikaanse High School; 5 redenen om taallessen Engels te volgen in Londen; Belangrijke voorzorgen voor een reis door Midden-Amerika; De beste manier om in contact te blijven met het thuisfront tijdens een project in Tanzania of De ideale reistas van de WEP-vrijwilliger.

En wij hebben nog veel meer inspiratie. Als je niet goed weet waarover te schrijven, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je wel op weg!

Kom morgen zeker nog eens kijken, dan gaat ons allereerste artikel live. Raphaël, een oud-deelnemer van het Jobs & Travel-programma in Australië bijt de spits af …

Tot dan!

* MacBook Air, 11 inch, 128 GB (of een gelijkaardig cadeau ter waarde van maximum 929 €)

Tagged with:
Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: